NederlandsEnglishPortugal

De woning:

De woning staat in het dorpje Camacha. Deze bestaat uit een ruime woonkamer, twee 2-persoons slaapkamers, badkamer, keuken, bijkeuken en garage. Het huis is omringd door een subtropische tuin. Het object is vrijstaand en het heeft een hoge mate van privacy.De woonkamer:

Ruime woonkamer met 2- en 3-zits bank, bijzettafeltjes, televisie (alle Nederlandse zenders + radio).Vrij uitzicht. Vanuit de woonkamer komt u uit op de ruime terrassen.

Woonkamer Woonkamer
De slaapkamers:

De slaapkamers zijn beide ingericht met een 2-persoonsbed. Ze zijn modern maar vooral praktisch ingericht. Er zijn 2 “dress-boys” per kamer aanwezig en er is ruim voldoende opbergruimte. Beddengoed is inbegrepen, en wordt eenmaal per week verschoond.

Badkamer:

De badkamer is ruim en voorzien van douchecabine, wastafel, föhn, toilet en bidet.De (woon)keuken:

De keuken is voorzien van kooktoestel met bakoven, koelkast, vrieskast, magnetron en koffiezetapparaat. Alle overige benodigdheden zijn aanwezig zoals pannen, bestek, glaswerk, electrische barbecue, enz… Hier kan ook prima getafeld worden. Genieten van lekkere hapjes en goede wijnen terwijl de maaltijden worden bereid. Een mooie en gezellige keuken.

Bijkeuken: 
In de bijkeuken staat de wasmachine, de warmwatervoorzieningen en de stofzuiger. Deze ruimte wordt gebruikt voor opslag. Ruimte genoeg voor al je boodschappen.